See klassikaline Prantsuse magustoit on nüüd kohandatud inimestele kes hoolivad heast maitsest ning samal ajal ka oma tervisest ning heast vormist. Tänu madalale rasva ja süsivesikusisaldusele ning kõrge valgusisaldusele, sobib see enamus eesmärkidega. Olgu nendeks siis kaalu langetamine, lihaste kasvatamine või lihtsalt tervislikum eluviis
Koostisosad:
4 väikest munakollast
200g Rasvatut toorjuustu
50g vanilli vadakuvalgu pulbrit
60g stevia-erütritroolisegu
200ml Kaerajooki
Maitsejärgi suhkruasendajat
5ml vanilli ekstrakti
Klasuur:
20g stevia-erütritroolisegu
Sõrmeotsatäis kakaopulbrit
Kaunistuseks marju.
Valmistamine
Pane kaussi munakollased, toorjuust, stevia ja valgupulber.
Sega vispliga kõik ühtlaseks massiks.
Kasuta mikserit ühtlasema tulemuse saamiseks.
Lisa kaerajook, vanilli ekstrakt ja suhkruasendaja.
Sega veelkord läbi.
Võta suur pott ja pane keskmisel kuumusel pliidile soojenema.
Vala sinna paar sentimeetrit kuuma vett.
Aseta vette paber rätik.
Vala kreemisegu võrdselt kaussidesse (4tk).
Kata kausid fooliumiga.
Aseta potti, paber rätiku peale.
Katta pott kaanega ja auruta 16 kuni 18 minutit. (õige tekstuur on tardunud aga võdisev)
Lase külmikus natuke jahtuda.
Võta väike klaas ja sega seal stevia-erütritrool ning kakao ühtlaseks.
Raputa segu ühtlaselt kreemile.
Kuumuta leeklambiga kuni pulber on sulanud.
Lase jahtuda ning kaunista marjadega.
Head isu!
Toitainete sisaldus:
Retseptist saab 4 serveeringut
1 Serveering:
160 Kcal
18g Valku
8g Süsivesikuid
6g Rasva
Retsepti video leiad minu instagrami kontolt või Facebook-ist. Lingid all.
Kõik koostisosad on saadaval suuremates toidukauplustes nagu Selver või Prisma.
Küsimuste korral saada kiri kasutades kontaktivormi või kirjuta otse Instagrami või Facebooki.