Panna Cotta Maasikatega

See populaarne Itaalia dessert on nüüd kohandatud inimestele kes hoolivad heast maitsest ning samal ajal ka oma tervisest ning heast vormist. Tänu madalale rasva ja süsivesikusisaldusele ning kõrge valgusisaldusele, sobib see enamus eesmärkidega. Olgu nendeks siis kaalu langetamine, lihaste kasvatamine või lihtsalt tervislikum eluviis

Koostisosad:

400ml vett

20g želatiinipubrit

180g Alma Kreeka jogurtit, 5% rasva 

25g vanilli vadakuvalgu pulbrit

50g stevia-erütritroolisegu

Moosi koostisosad:

200g külmutatud maasikaid

30g stevia-erütritroolisegu

sõrmeotsaga soola.

 

Valmistamine

Võta väike pott ning soojenda selles vesi.

Lisa sinna želatiinipulber ning sega kuni see on lahustunud.

Lisa stevia, sool, valgupulber, Kreeka jogurt ja sega läbi.

Võta 4 klaasi ja vala segu võrdselt klaasidesse.

Pane sügavkülma jahtuma.

Võta külmutatud maasikad ja lõika need väiksemateks tükkideks või sektoriteks.

Pane need potti ja rösti keskmisel kuumusel, pidevalt segades kuni maasikad on sulanud ja vedelik põhjas on paksenenud.

Lisa sinna stevia ja sool, sega läbi ning aseta kõrvale jahtuma.

Võta klaasid külmikust ning nüüd otsusta ise, kas jätad magustoidu klaasi või eemaldad ning asetad taldrikule.

Eemaldamiseks aseta klaas sooja veega täidetud kaussi, et tarrend klaasi seintelt lahti tuleks.

Pööra klaas tagurpidi ja lase tarrendil taldrikule kukkuda. vajadusel aita ettevaatlikult lusikaga.

Nüüd lisa maasikamoos.

Head isu!

 

Toitainete sisaldus:

1 Serveering:

90 Kcal

10g Valku

6g Süsivesikuid

3g Rasva

Retsepti video leiad minu instagrami kontolt või Facebook-ist. Lingid all.

Kõik koostisosad on saadaval suuremates toidukauplustes nagu Selver või Prisma.

Küsimuste korral saada kiri kasutades kontaktivormi või kirjuta otse Instagrami või Facebooki.