Panna Cotta Maasikatega
See populaarne Itaalia dessert on nüüd kohandatud inimestele kes hoolivad heast maitsest ning samal ajal ka oma tervisest ning heast vormist. Tänu madalale rasva ja süsivesikusisaldusele ning kõrge valgusisaldusele, sobib see enamus eesmärkidega. Olgu nendeks siis kaalu langetamine, lihaste kasvatamine või lihtsalt tervislikum eluviis
Koostisosad:
400ml vett
20g želatiinipubrit
180g Alma Kreeka jogurtit, 5% rasva
25g vanilli vadakuvalgu pulbrit
50g stevia-erütritroolisegu
Moosi koostisosad:
200g külmutatud maasikaid
30g stevia-erütritroolisegu
sõrmeotsaga soola.
Valmistamine
Võta väike pott ning soojenda selles vesi.
Lisa sinna želatiinipulber ning sega kuni see on lahustunud.
Lisa stevia, sool, valgupulber, Kreeka jogurt ja sega läbi.
Võta 4 klaasi ja vala segu võrdselt klaasidesse.
Pane sügavkülma jahtuma.
Võta külmutatud maasikad ja lõika need väiksemateks tükkideks või sektoriteks.
Pane need potti ja rösti keskmisel kuumusel, pidevalt segades kuni maasikad on sulanud ja vedelik põhjas on paksenenud.
Lisa sinna stevia ja sool, sega läbi ning aseta kõrvale jahtuma.
Võta klaasid külmikust ning nüüd otsusta ise, kas jätad magustoidu klaasi või eemaldad ning asetad taldrikule.
Eemaldamiseks aseta klaas sooja veega täidetud kaussi, et tarrend klaasi seintelt lahti tuleks.
Pööra klaas tagurpidi ja lase tarrendil taldrikule kukkuda. vajadusel aita ettevaatlikult lusikaga.
Nüüd lisa maasikamoos.
Head isu!
Toitainete sisaldus:
1 Serveering:
90 Kcal
10g Valku
6g Süsivesikuid
3g Rasva
Retsepti video leiad minu instagrami kontolt või Facebook-ist. Lingid all.
Kõik koostisosad on saadaval suuremates toidukauplustes nagu Selver või Prisma.
Küsimuste korral saada kiri kasutades kontaktivormi või kirjuta otse Instagrami või Facebooki.